Ajándékutalvány

Ha szeretné megajándékozni szeretteit, barátait, üzleti partnereit, de nehezen tud dönteni, vagy nem szeretné elvenni tőlük a válogatás örömét, legjobb megoldás az ajándékutalvány. Válogassa össze a kívánt összeget 5000 Ft, 15 000 Ft és 20 000 Ft értékű utalványainkból. E-mailben elküldjük Önnek a kódot tartalmazó utalványt, amelyet kinyomtathat, becsomagolhat. Az utalványvásárlásról és felhasználásról részletes információ lentebb olvasható.

Általános információk


Ajándékutalványainkat elektronikus úton juttatjuk el vásárlóinknak, amely kinyomtatható és esztétikus ajándékként átadható. Minden utalványunk egyszer felhasználható, egyedi azonosító kóddal van ellátva, amelyet az utalvánnyal történő vásárláskor lehet felhasználni. A vásárlást követően a kód érvénytelenné válik. Egy vásárlás alkalmával több narancs utalvány is felhasználható.
Utalvánnyal történő vásárlás esetén is él a 8 napos visszaküldési lehetőség, azonban ebben az esetben a vételár azon része, amelyet narancs utalvánnyal fizettek meg, nem kerül visszautalásra, hanem a felhasznált utalvány értékével megegyező új utalványt küldünk e-mailben.
Az utalványból nem áll módunkban visszaadni, amennyiben az utalvány(ok) értéke magasabb, mint a vásárolni kívánt festmény(ek) vételára.

Vásárlás/fizetés utalvánnyal


Internetes festményvásárlás esetén a festmény(ek) kiválasztását követően a „kosár” menüpontban lehetősége van a 10 számjegyű azonosító kód bevitelére. A rendszerünk ellenőrzi a kód érvényességét, majd az utalvány értékét levonja a vételárból.

Üzletünkben történő vásárláskor munkatársunk a kód érvényességének ellenőrzését követően levonja az utalvány értékét a vételárból.

Utalványvásárlás menete


Ha csak utalványt rendel:
Az egyedi azonosító kóddal ellátott, egyszer felhasználható utalványt e-mailben küldjük ki a vételár megfizetését követően. A vételár megfizetésére kétféle lehetősége van: előre utalással a következő bankszámlaszámra: 10918001-00000083-13670008, valamint személyesen a Budapest, XIV. kerület Francia út 40/b sz alatt található üzletünkben. Utalás esetén az utalványt tartalmazó e-mailt a vételár bankszámlánkon történő jóváírásának napján küldjük el.

Ha képet és utalványt rendel egyszerre:
Az egyedi azonosító kóddal ellátott, egyszer felhasználható utalványt e-mailben küldjük el a vételár megfizetését követően. A vételár megfizetésére kétféle lehetősége van: házhozszállítás esetén a futárnak, valamint személyes átvétel esetén a Budapest, XIII. kerület Tomori köz 14. sz alatt található üzletünkben. A futárnak történő fizetés esetén az utalványt tartalmazó e-mail a házhozszállítást végző szolgáltató visszaigazolást követően küldjük el.